Uroterapia

Uroterapiassa saat apua lantionpohjan toimintahäiriöiden kuntouttamiseen. Ongelmina taustalla voivat olla lantionseudun kiputilat, yhdyntäkivut, ummetus ja ulostamisvaikeudet, tunnottomuus- ja tunnistamisongelmat tai ylijännitystila. Sinua opastetaan erilaisten apuvälineiden käyttöön ja toiminnallisilla harjoitteilla voidaan tukea kuntouttamista. Uroterapiaan voi hakeutua myös mikäli sairastat eturauhassyöpää tai käytät toistokatetrointia.

Miten?

Uroterapia on lyhytterapiaa ja hoito toteutetaan sarjahoitona, johon terapiakäyntejä kertyy noin 5-15. Terapiasuunnitelma suunnitellaan yhdessä kanssasi intimiteetti huomioiden.

 

Minkälaista?

Terapia voi olla neuvontaa ja opastusta erilaisten apuvälineiden käyttöön. Terapiavaihtoehtona voidaan hyödyntää fysioterapiaa erilaisin keinoin kuten EMG, biofeedback tai elektroterapia. Lääkehoito ja toistokateroinnin käytön opastus voivat olla myös uroterapian terapiavaihtoehtoja.

 

Hinta

45 min    60€


Kysy
lisää

Kysy lisää!

Etsit kuntoutusta sitten itsellesi, läheisellesi tai asiakkaallesi, ota rohkeasti meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää! Soittoaika maanantaisin 10-12.

Seija Noppari

Uroterapeutti, Seksuaaliterapeutti, Fysioterapeutti [email protected] 040 684 6707