Kaksi naista tervehtii toisiaan Kunnonlähteen aulassa. Taustalla näkyy kahvio.

Tutustu Kunnonlähteeseen

Kunnonlähde on todellinen hyvän olon keskus rauhoittavan kangasmetsän kainalossa, mutta ihan Kankaanpään taidekaupungin kupeessa. Olemme Suomen suurin yksittäinen kuntoutuksen tarjoaja, mutta yhtä lailla täällä vietetään arjen virkistäviä liikuntatuokioita, viihdytään juhlissa ja kokouksissa, nautitaan hyvästä ruuasta ja nukutaan hotellissa makeasti.

Tervetuloa tutustumaan!

Naisporukka iloisena uima-altaassa. Kaikilla kädet ylhäällä.

Mitä lähteeltä löytyy?

Oletpa meillä sitten kuntoutujana tai hotellivieraana, tarjolla on upeat liikunta- ja hyvinvointipalvelumme. Hienointa on, että kätevän kompaktissa Kunnonlähteessä kaikki ovat ulottuvillasi ja käytettävissäsi ja vieläpä esteettömästi. Koe olemisen helppous ja ystävällinen, joustava palvelu.

Tarjoamme osaavaa moniammatillista kuntoutusta kaiken ikäisille ja moniin erilaisiin tarpeisiin. Kuntoutuksemme lähtökohta on sujuva moniammatillinen yhteistyö sinun parhaaksesi.

Hotelli- ja ravintolapalveluidemme kokonaisuus on alueen monipuolisin – haluamme tarjota hyvän olon eväitä ja makoisia yöunia kaikille asiakkaillemme niin arjessa kuin juhlassakin. Ravintolamme parketilla pyörähdellään myös tiistaitanssien ja karaoken merkeissä silloin tällöin. Kokousten ja seminaarien viettopaikkana Kunnonlähde on lyömättömän leppoisa ja vaivaton. Hotellilomista meillä pääset nauttimaan myös tuetusti, sillä lomailu kuuluu kaikille!

Tyttö katselee pehmolelua myymälässä.

Liikunta- ja hyvinvointipalveluidemme valikoimasta löytyvät niin sauna- ja allasosasto, liikunta- ja kuntosalit, keilahalli, tenniskenttä, kiipeilyseinä, frisbeegolf-rata, esteettömät kuntopolut ja pururata ihanassa luonnossa, joka avautuu suoraan takaoviltamme. Polkupyöriä ja monenlaisia muita liikuntavälineitä voit lainata myös. Oleskeluasi voit täydentää hieronnalla ja muilla hoidoilla sekä kampaamopalveluilla tai vaikkapa personal trainerin tapaamisella. Porukalla on kiva viettää tunnelmallisia hetkiä myös esteettömässä kodassa tai laavulla.

Monipuolisista toimintatiloistamme löytyy myös kädentaitojen verstas, jossa järjestetään ohjattua toimintaa vapaa-ajan iloksi sekä keittiötila esimerkiksi ryhmän yhteistä kokkailua varten. Kirjastossa voi lukaista päivän lehdet tai lainata lukemista ja myymälästämme löytyy kaikenlaista kivaa – niin hyödyllistä tarviketta, hauskaa matkamuistoa kuin hienoa hepenettäkin. Myymälä palvelee vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti.

Tilojen ja palvelujen monipuolisuuden ansiosta meillä on mahtavat puitteet järjestää viikonloppuleirejä ja -kursseja.

Mäyräkoira juoksee kuvaajaa kohti pitkospuilla suon keskellä. Ympärillä on paljon suovilloja.

Mitä lähialueilta löytyy?

Kunnonlähde sijaitsee ainutlaatuisella Lauhanvuori-Hämeenkangas Unesco Global Geopark -alueella. Löydät lähialueilta valtavan määrän mielenkiintoisia geologisia ja luonto- sekä kulttuurikohteita. Myös pyöräilyreitistöt ovat Suomen parhaimmistoa. Kunnonlähde toimiikin hyvänä tukikohtana alueelle tutustumiseen.

Kankaanpää on tunnettu taidekaupunkina. Täällä on taidekoulu, useita gallerioita, upeaa arkkitehtuuria sekä ainutlaatuinen taidekehä ympäri kaupunkia. Lainaa pyörä vastaanotostamme ja lähde tutustumaan! Pyöräilyretkellä voit käydä myös kuuluisalla Kankaanpään torilla, nauttia kahviloista ja mukavasta palvelusta paikallisissa liikkeissä. Kankaanpään kirkonkin näet varmasti matkan varrella. Meiltä on keskustaan noin 1,5 kilometrin matka. Tutustu kaupungin matkailusivuihin täällä.

Vaikka Kankaanpäässä on paljon kaikkea, niin nostetaanpa esiin pari naapuria myös monien hyvien joukosta. Omaleimainen Willi Karvia tarjoaa muun muassa Taiteiden reittiä ja tapahtumia vaikka millä mitalla. Ja kaikkihan Porin tuntevat Yytereineen ja Jazzeineen, mutta tiesitkös, että ne ovat ihan lähellä Kunnonlähdettä, ja siksi meidän edulliset majoituksemme kannattaa hyödyntää aina Porin reissulla myös.


Katso seikkailu Kunnonlähteellä

Tutustu Kunnonlähteen ympäristöön kahden vauhdikkaan salaseikkailijan matkassa.

Katsele klippejä