Lymfaterapia

Lymfaterapialla on laaja-alainen vaikutus kehon lihaksistoon sekä ihon pinnallisten hermopäätteiden kautta hermostoon. Lymfaterapia vaikuttaa imusuonistoon elvyttäen imusuonten toimintaa ja edistäen imunesteen virtausta. Sen tarkoituksena on vähentää turvotusta, lievittää kipua sekä rentouttaa.

 

Milloin?

Lymfaterapiaan hakeutuessasi lääkäri on todennut sinulla imunestejärjestelmän vaurioitumisesta johtuvaa turvotusta. Sinulla voi olla taustalla rintasyöpäleikkaus tai muu laaja kirurginen toimenpide, nivustaipeeseen, lantioon tai kainaloon kohdennettua sädehoitoa, krooninen ihoinfektio erysipelas eli ruusu tai synnynnäinen imusuoniston kehityshäiriö.

 

Millaista?

Lymfaterapia on turvotuksen hoitoa, johon kuuluvat kompressioterapian lisäksi manuaalinen lymfaterapia, liiketerapia ja ihonhoito. Manuaalinen lymfaterapia sisältää kevyitä ja rytmisiä otteita. Kompressioterapiaan kuuluvat kompressiosidokset tai toimiva kompressiotuote.

 

Hinta

60 min*    70€

*Varaathan aikaa hoidolle yhteensä 75 min, koska lymfahierontaan kuuluu 15 minuutin lepo hoidon jälkeen.


Kysy
lisää

Kysy lisää!

Etsit kuntoutusta sitten itsellesi, läheisellesi tai asiakkaallesi, ota rohkeasti meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää!

Leena Kuusinen

Fysioterapeutti, Lymfaterapeutti [email protected]