Nauti herkuista helposti

Ravintolapalvelut

Aamiainen noutopöydästä odottaa sinua luonnon panoramanäkymän äärellä – niin kuin monipuolinen lounas ja päivällinenkin. Osaavan palvelun, maukkaiden ruokien ja itse leivottujen leivonnaisten äärellä myös elämäsi juhlat sujuvat kuin tanssi.

Hyväntuulinen seurue nauttii lounasta pöydän ääressä. Ikkunasta näkyy alkukesän vehreä luonto.

Noutopöytä

Valitse mieleisesi salaatit ja lämpimät ruuat kätevästi noutopöydästä. Meille voit piipahtaa aamiaiselle hyvän kahvin ja tuoreiden sämpylöiden ääreen yksin tai isommalla porukalla. Myös lounaat ja päivälliset sujuvat helposti vaikka isommallekin joukolle. Noutopöytämme ovat tarjolla joka päivä, ja sunnuntain kunniaksi laitamme aina vähän parempaa tarjolle.

Ennakkotilauksesta valmistamme myös herkullisia annoksia pöytiin tarjoiltuna. Maistuisiko esimerkiksi päivän kala, pippuripihvi tai talon leipä ? Ota yhteyttä ravintolaamme ja tilaa vaikka kolmen ruokalajin illallinen porukallesi.

Kattaukset ja hinnat

Aamiainen

ma–pe klo 7–9
la–su klo 8–10

10e

Lounas

ma–pe klo 11–13
la–su  klo 12–14

13 €, sunnuntaisin 20 €

Viikon lounaslista

Päivällinen

ma–to klo 17–18.30
pe–su klo 17–18.00

10 €, sunnuntaisin 11 €

Sesongin herkut

Ravintolamme on tunnettu ihanista juhlakattauksistaan. Äitienpäivä- ja isänpäivälounailla nautitaan yhdessä perheenjäsenten kanssa notkuvista noutopöydistä. Joulun alla niin ystävät kuin yhteistyökumppanitkin tuodaan upeille joululounaille. Kerromme teeman mukaisista juhlakattauksista ajankohtaisissa uutisissa.

Hääpari leikkaa hääkakkua ravintolasalin isojen ikkunoiden edessä. Katsovat toisiaan silmiin ja hymyilevät.

Juhlat

Perhejuhla, peijaiset tai firman pikkujoulut – kaikenlaiset juhlat järjestyvät ravintolassamme kuin tanssi. Monipuolisissa ja muunneltavissa tiloissamme on vietetty niin nimiäisiä, häitä kuin hirvipeijaisiakin. Ammattitaitoinen henkilökuntamme saa juhlien järjestämisen tuntumaan teistä helpolta ja saatte rauhassa keskittyä omaan juhlaanne. Äänentoisto, esiintymiskoroke ja tanssilattia odottavat juhlien tähtihetkiä, ja meiltähän ei tarvitse lähteä edes yöksi kotiin, sillä runsaasti majoitustilaakin löytyy saman katon alta.

Parhaimmillaan istumapaikkoja saadaan noin 350 henkilölle, joten palvelemme helposti isojakin ryhmiä.

 

Pyydä tarjous juhlatilaisuudesta

Kahvio

Maistuisiko vasta leivottu pulla kahvin kera tai ruokaisa täytetty sämpylä? Kahviomme palvelee joka päivä aamusta iltaan ja tarjoaa pientä suolaista ja makeaa, kun välipalan tai herkuttelun nälkä iskee. Kahviostamme saat myös esimerkiksi oluita, viinejä ja muita virvokkeita, joita voit istahtaa nauttimaan aulan viihtyisään takkatilaan. Ihanat leivonnaiset kahvioon leipoo oma leipurimme Leena – voit ostaa meillä tehtyjä tuoreita pullia, viinereitä ja leipiäkin myös mukaan.

Tervetuloa joka päivä aamusta iltaan palvelevaan kahvilaamme!

Kokoukset

Kunnonlähteellä järjestät elämäsi helpoimmat kokoukset ja seminaarit. Erilaiset tilat, tarjoilut ja lisäaktiviteetit löytyvät kaikki saman katon alta ja palvelu pelaa aina tulijoiden vastaanotosta tarjoilujen järjestämiseen.

Tutustu kokouspalveluihin

Tanssiravintolassa artisti laulaa ja parit tanssivat.

Viihde

Uusimmat ja rakastetuimmat hitit raikuvat ravintolasalissa karaokeiltoina. Silloin tällöin järjestämme myös tansseja. Ravintolamme parketilla pyörähtelyn lomassa voi nauttia lasillisen viiniä tai muita virvokkeita valikoimastamme.

AjankohtaTapahtumaLisätietoa
12.5.2024 kattaukset klo 12/ 14.30 Äitienpäivän juhlalounas
Pianomusiikki: Petri Forsman
39,- aikuiset
lapset 19,50,- . pöytävaraukset
15.5.2024 klo 19.30-23.00Karaoketanssit Vapaa pääsy
22.5.2024 klo 19.30-23.00Karaoketanssit Vapaa pääsy
29.5.2024 klo 19.30-23.00Karaoketanssit ( (kevään viimeiset)Vapaa pääsy
7.8.2024 klo 19.30-23Karaoketanssit Vapaa pääsy

Olemme täällä sinua varten

Kysy rohkeasti lisää ravintolapalveluistamme!

Soita Laita sähköpostia

Lahjakortti Kunnonlähteelle

Kunnonlähteen lahjakortilla voit tarjota esimerkiksi mukavan majoituksen, hyvää oloa, hemmottelua, liikuntaa tai herkuttelua.

Osta lahjakortti