Kaksi naista juttelee ja nojailee vihreisiin pyöriin. Taustalla keväistä mäntymetsää.
Tervetuloa työhyvinvoinnin lähteelle!

TYHY-päivä Kunnonlähteellä

Tyhy-päivät ovat tärkeitä työyhteisön ilmapiirin rakentajia, mutta ne myös edistävät aidosti työssä jaksamista, motivaatiota ja tuottavuuttakin. Tyhy-päivän järjestäminen on investointi organisaation työntekijöiden hyvinvointiin ja tehokkuuteen. Se voi auttaa vähentämään stressiä, parantamaan työilmapiiriä ja lisäämään työntekijöiden sitoutuneisuutta. Lisäksi se voi edistää tiimityötä ja luoda vahvempia suhteita omiin työkavereihin ja sitä kautta työyhteisöön. Säännöllisesti toteutettuna ja hyvin suunniteltuna tyhy-päivät ovat pitkäjänteistä työtä työyhteisön hyvinvoinnin, yrityskulttuurin ja toimivuuden hyväksi.

Tervetuloa työhyvinvoinnin lähteelle!

Ota yhteyttä
Kuntoutusporukka koivun alla iloisina kävelysauvat ilmassa. Taustalla järvimaisema.

Mistä tyhy-päivän suunnittelussa kannattaa lähteä liikkeelle?

Jokainen yritys on erilainen, ja tarpeet työhyvinvointiinkin liittyen ovat yrityskohtaisia. Samassakin yrityksessä voi olla eri aikakausina erilaisia tarpeita. Tyhy-päivän suunnittelussa kannattaa siis ensin omalla porukalla miettiä seuraavia asioita:

 1. Tyhy-päivän tavoitteet ja toiveet tässä hetkessä omalle työyhteisölle.
 2. Ajoitus ja ajankäyttö tyhy-päivälle tai -viikonlopulle
 3. Budjetti
 4. Henkilömäärä
 5. Minkälaisista elementeistä toivoisitte, että tyhy-päivä tai -viikonloppu koostuisi?

Nopeimmat voivat jo näillä alkuajatuksilla lähestyä myyntipalveluamme, joka lähtee tiimimme kanssa suunnittelemaan teille sopivaa kokonaisuutta. Osaava myyntipalvelumme on koko suunnittelun ajan yhteyshenkilönne ja huolehtii kokonaisuudesta Kunnonlähteen päässä.

Miksi valita tyhy-päivä Kunnonlähteellä?

 • Kunnonlähteellä työskentelee kokeneita työhyvinvoinnin ammattilaisia, jotka työskentelevät työkyvyn ja -hyvinvoinnin parissa myös kuntoutuksen merkeissä. Asiantuntijamme ovat siis sote-ammattilaisia, joilla on keino- ja ohjelmavalikoimassaan todella monipuolisesti fyysiseen, psyykkiseen ja sosiaaliseen hyvinvointiin liittyviä kokonaisuuksia. He ovat kokeneita ryhmänvetäjiä, ja kaiken lisäksi hyviä tyyppejä, joiden ohjaksissa teidän ei tarvitse kuin heittäytyä päivän ohjelmaan.

 • Kunnonlähteellä on valtavasti erilaisia mahdollisuuksia ja työhyvinvointia tukeva ympäristö, jossa on helppo järjestää onnistunut tyhy-päivä. Olipa toiveena sitten luonnonläheinen retkipäivä, monipuolinen liikuntakokonaisuus, luova työpaja, asiantuntijaluentoja tai rentoutumisharjoitukset, meillä on tarjota jotain jokaiseen makuun. Lisäksi meillä on tarvittaessa käytettävissä kokoustiloja, majoitusta ja vielä kattavat ravintolapalvelutkin saman katon alla.

 • Kunnonlähteellä tyhypäivän pakka on helppo järjestää ja pitää kasassa. Hyvä palvelu alkaa myyntipalvelun kanssa kokonaisuutta suunnitellessa ja jatkuu, kun saavutte taloon. Kaikki palvelut löytyvät läheltä, ja osaava henkilökuntamme vastaanotosta ravintolaan sekä ohjelman järjestäjiin pitävät teistä hyvää huolta. Myös esihenkilöt ja HR-päälliköt saavat heittää vastuun viitan vähäksi aikaa meille ja keskittyä tiimin kanssa touhuamiseen.

Mitä tyhy-päivä Kunnonlähteellä voi sisältää?

Tyhy-kokonaisuuteen voidaan sisällyttää todella monenlaisia elementtejä kattavasta palveluvalikoimastamme. Tässä joitain esimerkkejä:

 • ohjatut liikuntatunnit – henkilökunnasta löytyy osaamista moneen eri lajiin ja välineeseen, kuten crosstraining, kahvakuula, chiball, foamroller, jooga, LAVIS®, vesiliikunta, kehonpainoharjoittelu jne.
 • asiantuntijaluennot – teemoina esim. uni, stressi, liikunta, hyvä ravinto, seksuaalisuus, mindfullness, rentoutuminen tai yksilöllisemmät terveyteen liittyvät teemat lääkäreiltä, psykologeilta, fysioterapeuteilta, personal trainereilta, ravintovalmentajalta ja muilta asiantuntijoiltamme
 • kuntotestaukset, Inbody-kehonkoostumusmittaukset
 • keilaus, jousi- tai ilma-aseammunta, sauna ja uinti, vesijumppa
 • ulkoilu ja ulkopelit kuten frisbeegolf, sauvakävely, pyöräily, lumikenkäily
 • tiimihenkeä nostattavat pelit ja tehtävät
 • luovaa tekemistä kädentaitoverstaalla
 • hemmotteluhoitoja
 • makkaranpaisto ja nokipannukahvit laavulla tai talon rannassa
 • Lauhanvuori-Hämeenkangas Unesco Geoparkin luontokohteisiin tutustumista ohjatusti
 • pyöräily esimerkiksi Niinisalon sotilaskotiin munkkikahveille

Näiden mainittujen lisäksi voimme yhteistyökumppaneidemme kanssa järjestää vaikkapa melontaa Jyllinjoella, kiipeilyä Jämin kiipeilypuistossa, taidekehäkierroksen tai viinitilavierailun. Ohjelmaa riittää helposti useammallekin päivälle, joten kannattaa tutustua myös hotellipalveluihimme ja jakaa tekeminen useammalle päivälle.

Ruokailut hoituvat helposti joko noutopöydistämme tai sitten voimme loihtia teille ihan omat tarjoilut toiveidenne mukaisesti. Ravintolaamme voit tutustua täällä. Ravintolatilamme tarjoaa myös hyvän tilaisuuden järjestää porukallenne oma illanvietto esiintyjineen tai vaikkapa oman karaokeillan muodossa.

Halutessanne varaamme teille tiloja myös omaa ohjelmaanne varten.

Kunnonlähteen vahvuus on iso palveluvalikoima ja erilaisten tilojen ja toimintojen joustavat käyttömahdollisuudet yhdistettynä hyvään palveluun.

Naisporukka nauttii olostaan porealtaassa.

Miten tyhy-päivän järjestäminen tästä etenee?

 1. Ota yhteyttä myyntipalveluumme, ja kerro toiveistanne tyhy-päivään tai -viikonloppuun liittyen.
 2. Teemme sinulle ehdotuksen, jonka jälkeen voimme sitä vielä yhdessä muokata mieleiseksenne.
 3. Sovitaan ajankohta ja lyödään tapahtuma lukkoon.
 4. Sitouta porukkasi jo etukäteen mukavaan päivään innostavalla viestinnällä.
 5. Hoida porukkasi Kunnonlähteelle, niin hyvä tyhy-kokonaisuus voi alkaa.
 6. Nauttikaa ja ottakaa kaikki ilo ja hyöty tapahtumasta irti.

Odotamme innolla, että saamme toteuttaa juuri teille sopivan tyhy-päivän, -viikonlopun tai vaikkapa kokonaisen työhyvinvointitapahtumien sarjan. Ota yhteyttä, niin aloitetaan!

Soita meille Laita meille sähköpostia