Seksuaaliterapia

Seksuaaliterapiaan hakeutuessasi sinulle on voinut tapahtua jokin erilainen tapahtuma, minkä johdosta koet oman seksuaalisuutesi muuttuneen tai mahdollisuudet toteuttaa omaa seksuaalisuuttasi ovat muuttuneet. Seksuaaliterapiassa saat tietoa miten esimerkiksi sairaus, vika, vamma, toimenpiteet tai hoidot voivat vaikuttaa seksuaalisuuteesi tai seksuaaliseen toimintakykyysi sekä miten niitä voi ennaltaehkäistä tai vähentää. Lisäksi saat tietoa erilaisista hoitovaihtoehdoista ja -keinoista käsitellä mahdollisista muutoksista aiheutuneita pelkoja ja muita tunteita itsessäsi, parisuhteessasi sekä muissa ihmissuhteissasi.

 

Miten?

Seksuaaliterapia on lyhytterapiaa, josta muodostuu noin 10-12 tapaamiskertaa. Terapiaan voit tulla joko yksin tai kumppanisi kanssa. Terapia sisältää aloituksen, työskentelyvaiheen sekä lopetuksen.

 

Minkälaista?

Työskentelymenetelmiä on erilaisia. Ne voivat olla muun muassa ratkaisukeskeinen, psykodynaaminen tai kognitiivinen psykoterapia. Seksuaaliterapiassa käsittelemme seksuaalihistoriaa ja sen vaikutusta seksuaalisuuteen, vastuunottamista omasta elämästään ja tarpeesta olla seksuaalisesti onnellinen. Keskustelemme omasta minäkuvasta, kehonkuvasta, parisuhteeseen, seksuaalisuuteen ja seksiin liittyvistä asioista. Muita käsiteltäviä asioita voivat olla ihmissuhteisiin liittyviä tunneasioita kuten itsensä ilmaiseminen, kuunteleminen, tunteet, läheisyys sekä etäisyys suhteessa toiseen ihmiseen. Myös erilaiset käytännön asiat, kuten orgasmi-, haluttomuus- tai erektiohäiriöt voivat olla osa seksuaaliterapiaa.

 

Hinta

60 min    80€


Kysy
lisää

Kysy lisää!

Etsit kuntoutusta sitten itsellesi, läheisellesi tai asiakkaallesi, ota rohkeasti meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää! Soittoaika maanantaisin 10-12.

Seija Noppari

Uroterapeutti, Seksuaaliterapeutti, Fysioterapeutti [email protected] 040 684 6707