Tervetuloa keilaamaan!

Keilahalli

Kunnonlähde Kankaanpään oma keilahalli Keilari toivottaa tervetulleeksi sekä aktiiviset keilailuharrastajat että perheet, kaveri- ja työporukat – kaikki mahtuvat mukaan sulassa sovussa. Meillä perheen pienimmätkin saavat onnistumisen elämyksiä, sillä laitojen ja lähtökourujen avulla kaatoja tulee kaikille.

Hohtokeilausiltoina nautitaan hyvästä seurasta, mukavasta tunnelmasta ja musiikista. Ehkä nautitaan muutama virvoittava juomakin Keilabaarin antimista.

Keilari on Kesätauolla 25.5.-19.8.2024.
Kiitos kaudesta kaikille asiakkaille ja tapaamisiin taas elokuulla!

Hyödyllistä tietoa

 • avoinna hohtokeilausta
  ti–to 16.00–21.00
  pe 17.00–22.00 18.00–22.00

  Poikkeus aukioloajoissa! Keilari on Kesätauolla 25.5-19.8.2024

 • Hinnasto

  Keilaus 21 €/rata/h
  Hohtokeilaus 25 €/rata/h
  Vakiovuoro 16 €/rata/h
  10-kortti 160 €
  Koululaisryhmät 6 €/hlö
  Seuran keilaus 15 €/rata/h
  Seuran hohto 19 €/rata/h

   

 • Keilari sijaitsee Kunnonlähde Kankaanpään kellarikerroksessa. Keilarilla on oma sisäänkäynti, mutta pääset sinne myös Kunnonlähteen aulasta seuraamalla opasteita.

  Osoite on
  Kelankaari 4
  38700 KANKAANPÄÄ

  Varaukset

  Aukioloaikojen sisällä Keilarista:
  p. 050 394 7507

  Muuna aikana Kunnonlähteen kautta:
  p. (02) 57 333.

  Jos laitat meille viestiä Keilarin numeroon tai Messengerin kautta, emme välttämättä pysty reagoimaan asiaan nopeasti. Siksi nopeissa asioissa ja esimerkiksi peruutuksissa pyydämme hoitamaan asiat ensisijaisesti soittamalla.

Keilarin logo, jossa nimen lisäksi sinisellä pohjalla valko-punaisia keiloja.
Kaksi pientä poikaa istuvat maassa keilaradan alkupäässä. Isompi tyttö on ottamassa keilapalloa telineestä.

Keilaussynttärit

Järjestä lapsellesi helposti huippuhauskat synttärit Keilarissa! Tarjoamme alle 12-vuotiaille sankareille suosittuja synttäripaketteja, joihin sisältyy keilailun lisäksi erilaisia herkkuja. Kunnonlähteellä keilailusynttäreihin voi yhdistää myös muita mukavia aktiviteetteja, kuten uimista tai pelailua liikuntasalissa. Keilaussynttäripaketit on hinnoiteltu tavalliseen keilaukseen, mutta myös hohtokeilaus on pienellä lisähinnalla mahdollista!

Voit suunnitella oman synttärikokonaisuuden ja pyytää tarjouksen.
Ota yhteyttä Keilariin, p. 050 394 7507.

Huomioithan, että keilaussynttäreillä ryhmän mukana on lähtökohtaisesti oma huoltaja tai muu aikuinen. Halutessanne järjestämme synttäriporukalle ohjaajan hintaan 60e/tunti.

Erivärisiä keilapalloja ja käsi tarttumassa niistä yhteen.

Keilaseurat ja kilpailutoiminta

Kankaanpäässä toimii aktiivisesti muutama keilaseura, joista aktiivisia kilpaseuroja ovat Kuntoutuskeskus Kankaanpään Keilaajat ry sekä Kankaanpään Kymppikeila. Näistä jälkimmäinen eli KXK on kaikille avoin seura, johon voi liittyä kuka vain. Seurojen yhteystiedot löydät keilahallilta.

Kilpailutoimintaa Keilarissa järjestetään sekä rekisteröityneille että rekisteröitymättömille harrastajille. Osallistuaksesi virallisiin kilpailuihin sinun tulee olla rekisteröitynyt keilaaja. Tämä onnistuu liittymällä keilaseuraan ja sitä kautta rekisteröitymällä Suomen keilailuliittoon. Kilpaillaksesi sinun ei pidä olla huippukeilaaja, sillä halleilla ympäri Suomea järjestetään eri tasoisia kilpailuja. Jotta homma olisi mahdollisimman hauskaa kaikille, on käytössä erilaisia tasoitustaulukoita. Tasoitustaulukot kertovat, minkä verran saat tasoituspisteitä jokaiseen kilpailusarjaasi oman henkilökohtaisen keskiarvosi perusteella!

Lisätietoa keilaamisesta

Henkilökunta on paikalla sinua varten, joten kysy rohkeasti, jos kaipaat neuvoja ja vinkkejä keilailuun liittyen. Vaikka et olisi koskaan keilannut, pääset kanssamme helposti alkuun. Jos innostut keilaamisesta ja kilpailemisesta, kerromme mielellämme myös näistä lisää.

Kattavan tietopaketin keilailusta löydät sivustolta keilailu.fi. YouTube on myös oiva kanava innokkaille aloittelijoille, sillä siellä on lukematon määrä opetusvideoita keilailusta!


Lahjakortti Kunnonlähteelle

Kunnonlähteen lahjakortilla voit tarjota esimerkiksi mukavan majoituksen, hyvää oloa, hemmottelua, liikuntaa tai herkuttelua.

Osta lahjakortti