Kolme fysioterapeuttia kiipeilyseinän edustalla. Etummaisella käsi ja jalka kiinni otteissa.

Rekrytointi

Olisiko Kunnonlähde sinunkin työpaikkasi? Olemme tunnettuja aidosta välittämisestä ja hyvästä hengestä niin asiakkaiden suuntaan kuin henkilökunnankin kesken. Haluamme olla työpaikka, jossa jokainen saa kukoistaa omana itsenään ja jossa viihdytään. Yhteinen missiomme on tarjota asiakkaillemme parempaa arkea ja onnistunutta juhlaa. Tervetuloa tekemään kanssamme hienoa työtä virkistävään hyvän olon keskukseen!

Hienon työn lisäksi saat oman työterveyshuoltomme palvelut, liikunta- ja kulttuuriedun, liikuntatilat käyttöösi, koulutus- ja kehittymismyönteisen työnantajan, hyvät työkaverit, henkilökuntahintaiset lounaat sekä mahdollisuuden majoittua tarvittaessa hotellissamme, jos käyt meillä töissä kauempaa.

Listaamme tälle sivulle avoimet työpaikat, mutta olemme aina kiinnostuneita hyvistä tekijöistä, joten jos etsit uusia tuulia, voit laittaa meille myös avoimen hakemuksen osoitteeseen [email protected]

Avoimet työpaikat

 • Sinustako meille uusi, innokas

  KEITTIÖMESTARI

  toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen?

  Etsimme sinua vetämään Kunnonlähteen monipuolista ravintolakokonaisuutta intohimolla ja aidolla innostuksella hyvää ruokaa ja loistavaa palvelua kohtaan. Ravintolamme noutopöydät aamiaisella, lounaalla ja päivällisellä palvelevat talossamme majoittuvia asiakkaita sekä kaikkia, jotka haluavat tulla nauttimaan valmiiseen pöytään. Ylpeytemme ovat myös asiantuntevat juhla-, kokous, ja edustustarjoilut upeissa ravintolatiloissamme. Kokonaisuuteen kuuluvat lisäksi aamusta iltaan palveleva kahvio sekä Keilahalli Keilari anniskeluoikeuksin. Ravintolassamme järjestetään myös viihdeiltoja karaoken ja esiintyjien merkeissä.

  Keittiömestarina vastaat ravintolakokonaisuuden monipuolisesta ruoka-, kahvio- ja anniskelutarjonnasta ja kehität sitä omalla tyylilläsi eteenpäin. Suunnittelet ruokalistat, hoidat raaka-ainehankinnat, organisoit viihdeillat ja muut tapahtumat, huolehdit omavalvonnat ja varastot sekä palvelet tilausasiakkaat osaamisellasi. Lähiesimiehenä saat tiimiksesi noin 16 henkilön joukon keittiö- ja tarjoilupuolen osaajia. Huolehdit työvuorosuunnittelusta ja arjen rullaamisesta tiimisi kanssa. Olet osallistuva esihenkilö, joka johtaa työtä itsekin osallistuen ja hyvää esimerkkiä näyttäen.

  Tärkeä edellytys työssä onnistumiselle on hyvä organisointikyky, jotta langat pysyvät käsissäsi kiireenkin keskellä. Tarvitset myös soveltuvan koulutuksen, työkokemusta ravintola-alalta ja esimiestehtävistä sekä luonnollisesti hygienia- ja anniskelupassit. Tärkeää on myös ymmärrys ravintolan talousasioista sekä kustannustehokkuudesta toiminnassa. Arvostamme reipasta tekemisen meininkiä, oma-aloitteisuutta ja työstä nauttivaa asennetta. Esihenkilönä pystyt innostamaan ja kannustamaan myös muita loistamaan. Yhteistyötaidot ovat keittiömestarinkin työssä tärkeä valtti.

  Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn monipuolisessa hyvän olon keskuksessa. Pääsääntöisesti työskentelet päiväaikaan, mutta jonkun verran pääset varmasti osallistumaan ilta- ja viikonlopputapahtumiin myös. Saat johdettavaksesi toimivan ja osaavan ravintolakokonaisuuden, mutta pääset kehittämään sitä sekä omaa ammattitaitoasi eteenpäin – mahdollisuuksia on paljon! Tueksesi saat mahtavan työyhteisön.

  Käymme läpi hakemuksia jo hakuajan aikana, eli ilmoita itsestäsi pian!

  Tiedustelut: viestintä- ja asiakkuuspäällikkö Saila Pajuniemi, puh. 050 355 5546, [email protected]. Hakemukset samaan osoitteeseen sähköpostitse 15.5.2024 mennessä.