Kolme fysioterapeuttia kiipeilyseinän edustalla. Etummaisella käsi ja jalka kiinni otteissa.

Rekrytointi

Olisiko Kunnonlähde sinunkin työpaikkasi? Olemme tunnettuja aidosta välittämisestä ja hyvästä hengestä niin asiakkaiden suuntaan kuin henkilökunnankin kesken. Haluamme olla työpaikka, jossa jokainen saa kukoistaa omana itsenään ja jossa viihdytään. Yhteinen missiomme on tarjota asiakkaillemme parempaa arkea ja onnistunutta juhlaa. Tervetuloa tekemään kanssamme hienoa työtä virkistävään hyvän olon keskukseen!

Hienon työn lisäksi saat oman työterveyshuoltomme palvelut, liikunta- ja kulttuuriedun, liikuntatilat käyttöösi, koulutus- ja kehittymismyönteisen työnantajan, hyvät työkaverit, henkilökuntahintaiset lounaat sekä mahdollisuuden majoittua tarvittaessa hotellissamme, jos käyt meillä töissä kauempaa.

Listaamme tälle sivulle avoimet työpaikat, mutta olemme aina kiinnostuneita hyvistä tekijöistä, joten jos etsit uusia tuulia, voit laittaa meille myös avoimen hakemuksen osoitteeseen [email protected]

Avoimet työpaikat

 • Sinustako Ravintola Kangaspolkuun Kokki vuorotteluvapaan ajaksi 2.4-28.9.2024?

  Haemme ravintolaamme kokkia vuorotteluvapaan ajaksi (6 kk ) ammattitaitoiseen ravintolahenkilöstön tiimiin. Työ on kokoaikainen 112,5h/ 3vko. Työ ajoittuu ma-su klo 06.00-20.00

  Kunnonlähde Kankaanpää on alueen monipuolisin majoitus- ja ravintolapalvelujen kokonaisuus!

  Ravintola Kangaspolussa nautitaan aamiaista, lounasta ja päivällistä buffetpöydästä lähes vuoden jokaisena päivänä. Järjestämme myös erilaisia juhla-aterioita tai lounaskonsertteja esimerkiksi äitienpäivänä ja joulun alla. Oma leipurimme leipoo tuoreen leivän ja makoisat herkut asiakkaidemme nautittaviksi.

  Meillä on pitkät perinteet tilausravintolana toimimisesta, ja järjestämme luotettavalla laadulla juhlatilaisuudet niin perheille kuin yrityksillekin aina häistä pikkujouluihin.

  Asiakaspaikkoja ravintolassamme on yhteensä 350.

  Odotamme sinulta:
  – energisyyttä, iloista palveluilmettä
  – aitoa kiinnostusta ylittää asiakkaan odotukset
  – ahkeraa työskentelyotetta ja joustavuutta
  – hyviä sosiaalisia taitoja, intohimoa ylittää asiakkaan odotukset
  – kykyä työskennellä kiireessä ja muuttuvissa tilanteissa, sekä paineen sietokykyä
  – hygieniapassi

  Vapaamuotoiset hakemukset ravintolapäällikkö Johanna Rajakoskelle 28.2.2024 mennessä.

  Johanna Rajakoski
  ravintolapäällikkö
  p. 044 4676114
  [email protected]

 • Tulisitko Kunnonlähteelle

  SAIRAANHOITAJAKSI.

  Sairaanhoitajana työskentelet moniammatillisessa tiimissä ohjaten asiakkaita terveyteen ja kuntoutumiseen liittyvissä asioissa sekä yksilöllisesti että ryhmissä. Työhösi kuuluvat asiakaan haastattelut, terveyden edistäminen ja terveysneuvonta, ennakko-, väli- ja seurantayhteydenotot sekä omaohjaajana toimiminen. Käytät mittareita kuntoutuksen vaikuttavuuden arvioinnissa ja koostat kuntoutusjaksoista palautteen. Työ tehdään arkisin ja se on päivätyötä.

  Mielenterveys- ja päihdetyön opinnot ovat hyvä lisä osaamisessasi.

  Lähetä hakemus ja CV 12.3.2024 mennessä osoitteeseen [email protected] tai soita ja kysy lisää p. 050 576 1801.