Kankaanpää on huippukohde hiihtäjille!

Hyödynnä huikeat hiihtomaastot!
Kankaanpään seudullahan on hiihtäjille huippuolosuhteet monessa mielessä, sillä hienoja latuverkostoja on näissä kangasmaastoissa vaikka muille jakaa. Kunnonlähteellä hiihtäjiä hemmotellaan muun muassa hyvillä yöunilla, sauna- ja uintimahdollisuudella, kuntosalilla ja tietenkin runsaalla aamiaisella hiihtopäivän alkuun.
Kaksi iloista hiihtäjää ladulla. Takana näkyy laavu, jonka edustalla on nuotio.
Lumesta ei ainakaan tänä talvena ole ollut pulaa Kankaanpään seudulla. Latuverkostot ovat mahtavassa kunnossa, ja täältä löydät hiihtoreitistöjen reaaliaikaisen latutilanteen.
Alueemme on maankuulu myös hyvistä hiihtotapahtumista. Kauha-Hiihto sunnuntaina 18.2.2024 tutustuttaa Lauhanvuoren kansallispuiston hienoihin maastoihin, Unescon ainutlaatuisen geologisen perinnön alueella. Legendaarinen Pirkan Hiihto taas starttaa tuttuun tapaan Niinisalosta Tampereen suuntaan sunnuntaina 3.3.2024 ja sen reitti kulkee puolestaan Hämeenkankaan Unesco Geopark -maastojen kautta. Pirkan Hiihdon reppuhiihto sivakoidaan lauantaina 9.3.2024.
Laadukkaan majoituksen hinta esimerkiksi kahden hengen hotellihuoneessa on vain 52,50e/hlö/vrk. Tarjoamme myös rivitalohuoneistoja omalla saunalla 4-5 henkilölle hintaan 47,50e/hlö/vrk.
Lähdit hiihtelemään sitten ihan huvin vuoksi tai kilpailumielessä, tarjoamme sinulle mainion hiihtotukikohdan kattavalla palveluvalikoimalla. Hiihtotapahtumiin osallistuville järjestämme tarvittaessa varhennetun aamiaisen, jotta kaikki ehtivät ladulle ajoissa.
Tervetuloa hiihtämään Pohjois-Satakunnan upeisiin kangasmaastoihin ja nauttimaan Kunnonlähteen palveluista!
Tutustu Kunnonlähteen hotelliin