Nainen hengittelee Kunnonlähteen rannassa koivujen keskellä

Löydä oma hyvän olon kuplasi!

”Ihana olla tällaisessa hyvinvoinnin kuplassa!” kuvaili eräs asiakkaamme oloaan Kunnonlähteellä. Hänelle kupla tarkoitti mahdollisuutta olla hetki itsekseen, ilman lapsiperheen arkisia askareita ja keskittyä ihan vain omaan hyvinvointiin. Kuulostella, miltä itsestä tuntuu. Liikkua, nauttia hyvinvoinnin ammattilaisten hemmottelusta, ja tietenkin istua joka päivä valmiiseen ruokapöytään.

Kunnonlähteen ympäristö tarjoaa monia mahdollisuuksia löytää hyvä olo omalla tavalla – yksin, perheenä tai vaikka työporukalla. Palveluvalikoimasta löytyy paljon erilaisia liikunnallisia aktiviteetteja, mutta ympäristö huokuu myös rauhaa niille, jotka haluavat vain hengitellä mäntymetsän keskellä.

Erityistä Kunnonlähteellä on se, että kaikki palvelut ja aktiviteetit ovat juuri sinun kätesi ulottuvilla – kaikki on helposti saatavilla. Palvelutarjonnasta ammennetaan joustavasti hyvin monenlaisiin toiveisiin vastaavia kokonaisuuksia myös isoille ryhmille. Keskiössä on rentoutuminen ja hyvä olo.

Naisporukka nauttii olostaan porealtaassa.

Poimi sinulle parhaat eväät hyvään oloon!

Kuntosali, sauna ja allasosasto ovat vapaasti hotellivieraidemme käytettävissä. Altaalta löytyy myös virtuaalivesijumppari, ja välillä voi vain lötkötellä porealtaassa. Erityisesti perheitä ilahduttaa usein iso liikuntasali kaikkine välineineen, jotka ovat majoittuvien asiakkaiden käytettävissä aina, kun muita varauksia ei ole. Siellä on isollekin porukalle tilaa remuta tai ottaa vaikka sulkapallomatsi ennen uimaan pulahtamista!

Ulkoalueilta meiltä löytyy minigolfia, frisbeegolfia, suunnistusrataa, tenniskenttää, leikkipaikkaa, nurmikenttää, pururataa sekä ihana asfaltoitu kuntopolku, jossa pääsee nauttimaan luonnosta helposti myös vaikkapa potkulaudan tai lastenrattaiden kanssa. Ihan talon tuntumassa pääsee myös viettämään tunnelmallisia nuotiohetkiä kodalla ja laavulla hyvien eväiden kera tietysti.

Tutustu liikuntapalveluihin
Tuoreet leivät Kunnonlähde Kankaanpään lounaspöydässä

Älä mieti, vaan nauti

Arjessa pohditaan yhtenään, mitä tänään syötäisiin, mitä löytyy kaapista ja kuka käy kaupassa. Meillä jokainen pääsee hetkeksi näistä pohdinnoista, sillä ihana keittiöväkemme kattaa teille pöydän valmiiksi jokaiselle aterialle. Sen kun vain noukit noutopöydästä mieleisesi, ja käyt ihanan metsämaiseman ääreen nauttimaan. Meillä nautit helposti hyvää ruokaa, mutta hinnat ovat ilahduttavan edulliset.

Kun on herkkujen aika, aamusta iltaan palveleva kahviomme ojentaa runsaan tarjottimensa. Sieltä löytyy niin kahvit ja pullat, jäätelöannokset, pizzapalat kuin karkit ja sipsitkin. Virvokkeiden valikoima on runsas – myös aikuiseen makuun. Kesäaikaan raikkaat juomat maistuvat parhaimmilta ravintolamme terassilla.

Ja sitten vielä yksi juomasuositus. Kunnonlähde sijaitsee maan parhaiden lähdevesien alueella, ja täällä nautitaan raikasta Kuninkaanlähteen vettä, joka aikanaan kelpasi Kuningas Aadolf Fredrikillekin. Hän pysähtyi nimittäin 17.7.1752 lähteelle seurueineen syömään ja levähtämään. Muistakaahan siis nauttia tätä kuninkaallista juomaa pullokaupalla Kunnonlähteellä käydessänne!

 

Tutustu ravintolaamme
Kaksi naista kävelee polulla keväisessä mäntymetsässä kameraa kohti

Ihanat hyvinvoinnin ammattilaiset palveluksessasi

Kunnonlähteellä on helppo olla ja nautiskella ihan omatoimisesti, mutta kyllä koko talon erityinen helmi on valtava valikoima hyvinvoinnin palveluja, joista voit valita omaan tarpeeseesi sopivat. Kaipaat sitten hemmottelua tai enemmän tukea terveyteen ja hyvinvointiin, löydät meiltä palveluja aina kasvohoidosta hierontaan ja fysioterapiasta ravitsemusterapiaan. Tällaista mahdollisuutta tavata erilaisia hyvinvoinnin ja terveyden ammattilaisia et löydäkään monesta tavallisesta hotellista tai kylpylästä! Pikkuhemmotteluna milloin vain voit ostaa vastaanotostamme poletin Hydrojet-vesipatjahierontaan.

Tutustu hyvinvointipalveluihin Suunnittele kuntoutumisloma Järjestä tyhy-päivä
Tyttö nukkuu makeasti valkeissa lakanoissa. Taustalla luontokuva.

Majapaikkoja moneen makuun

Kun on aika käydä yöpuulle, voit luottaa siihen, että meillä saat nukkua rauhassa kuin oravainen sammalvuoteessansa. Tilavista hotellihuoneistamme löydät parvekkeellisia, patiollisia ja myös esteettömiä huoneita. Isommille porukoille on perhehuoneita sekä saunallisia rivi- ja paritalohuoneistoja. Vastaanottomme palvelee ja halutessasi valitsee kanssasi juuri sinulle tai ryhmällesi sopivimmat vaihtoehdot. Salaisuutena vain sinulle voimme paljastaa, että meiltä löytyy myös salainen sviitti, joka aikoinaan oli harvojen ja valittujen käytössä tai edes tiedossakaan. Jos rohkenet, niin kysy vastaanotostamme lisää!

Tutustu majoitusvaihtoehtoihin
Nainen ja mies asioivat iloisina Kunnonlähteen hotellin vastaanotossa.

Palvelu pelaa!

Yksi Kunnonlähteen virkistävimpiä juttuja on se, että meille saa soittaa ja palvelu pelaa. Meillä ei tarvitse asioida palvelubotin kanssa, vaan saat suoraan yhteyden vastaanoton Mattiin, Jaanaan ja Krisseen, ja kaikki järjestyy. Myyntipalvelun Sari taas hoitaa isompien ryhmien tilaukset ja varaukset sekä toiveiden täyttämiset hyvällä yhteistyöllä alusta loppuun. Keittiömestari Veeran kanssa voit suunnitella elämäsi parhaiden juhlien tarjoilut ja visioida vaikka minkälaiset pippalot.

Toki meidät tavoittaa myös sähköpostitse sekä muitakin yhteydenottokanavia pitkin.

Tutustu rauhassa Kunnonlähteeseen, ja kun olat valmis, ota yhteyttä. Tervetuloa kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin lähteelle löytämään oma hyvä olosi!

Soita meille Lähetä sähköposti Täytä yhteydenottolomake